2023_24
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Doble tit. de grau en Biotecnologia i en Bioquímica i Biol. Molecular(2014)
 Assignatures
  BIOQUÍMICA CULINÀRIA
DADES IDENTIFICATIVES 2023_24
Assignatura (*) BIOQUÍMICA CULINÀRIA Codi 13904227
Ensenyament
Doble tit. de grau en Biotecnologia i en Bioquímica i Biol. Molecular(2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
SANROMÀ VIVES, DAVID
Adreça electrònica david.sanroma@urv.cat
Professors/es
SANROMÀ VIVES, DAVID
Web
Descripció general i informació rellevant

Assignatura impartida en anglès. Assignatura que pretén familiaritzar a l'alumne amb les principals transformacions bioquímiques que sofreixen els aliments al cuinar-los, així com les modificacions de les seves propietats organolèptiques i nutricionals.


ENGLISH LANGUAGE / DOCÈNCiA EN ANGLÈS / DOCENCIA EN INGLÉS
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent