2010_11
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
A A 
català 
Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió (1998)
 Assignatures
  FONAMENTS D'ENGINYERIA QUÍMICA
DADES IDENTIFICATIVES 2010_11
Assignatura (*) FONAMENTS D'ENGINYERIA QUÍMICA Codi 20021017
Ensenyament
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 3 3 Troncal Primer Primer
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
GRIFOLL TAVERNA, JORDI
Adreça electrònica jordi.grifoll@urv.cat
0
Professors/es
GRIFOLL TAVERNA, JORDI
FOLCH MANZANARES, ROGER
Web
Informació rellevant ATENCIO! Versio tutoritzada! (1.2 ECTS presencials). Aixo vol dir que tenim 12h per veure'ns. No tenim ni un horari ni una aula reservada. La versio minima d'aquesta assginatura es que us la prepareu pel vostre compte i veniu a preguntar-me a l'hora de consultes els dubtes que us sorgeixin. Finalment us ho jugueu tot a un examen final. A partir d'aqui, estic disposat a fer "hores extres" i fer mes, si vosaltre tambe hi poseu de la vostra part. 1a proposta: resoleu amb calma l'examen de 2a convocatoria de juny de 2010. Busqueu informacio, consulteu llibres, companys, etc., i quedem un dia per discutir-ne la solucio. Segons el nombre de matriculats podrem organitzar l'assignatura com a sessions de discussio conjunta mes o menys facilment. A partir d'aqui i segons el que pactem, podem decidir no jugar-nos-ho tot en un examen final, per exemple partint l'examen final en un parcial i un final, etc. Els objectius de l’assignatura son els d’establir una visió general del que és l’Enginyeria Química i el processos de fabricació de productes químics, per que serveixen i quins són els seus components principals i les interconnexions entre aquests. Es plantejaran les bases de la formulació dels balanços de matèria i energia i s’estableixen les relacions entre les equacions plantejades i les derivades de les propietats físico-químiques i termodinàmiques dels compostos que intervenen.
Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudis que estàs cursant, en aquesta assignatura es realitza a través de tutoria (excepte en els estudis de l'ETSE). Per a més informació cal consultar l'horari d'atenció personalitzada del professor.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent