Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS I |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS I | Codi | 20214114 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
Resolució de problemes o casos pràctics. L’alumne ha de donar resposta a l’activitat plantejada, plasmant de manera pràctica, els coneixements teòrics i pràctics de l’assignatura. | 35% | ||||
Proves pràctiques |
|
Encàrrec de predisseny d'una planta de procés | 15% | ||||
Proves mixtes |
|
Proves que combinen preguntes de desenvolupament i/o problemes o casos a resoldre. | 50% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'avaluació de la segona convocatòria es realitzarà de la forma següent: 35% resolució de problemes i exercicis a l'aula (realitzat durant el curs)15% Proves pràctiques (realitzat durant el curs)50% Prova mixta de continguts realitzada en la segona convocatòria. |