Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
BIOPROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | BIOPROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA | Codi | 20214211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura, explicació de la metodologia que s'utilitzarà, comunicació dels criteris d'avaluació, formació de grups de treball |
Sessió Magistral | Exposició del contingut de cada tema que ajudarà a entendre les pràctiques que es realitzaran posteriorment al laboratori |
Pràctiques a laboratoris | Realització de pràctiques al laboratori en las que s'apliquen els coneixements adquirits |
Atenció personalitzada | Horari de tutories: Dra. Sílvia de Lamo Castellví, despatx 318 ETSEQ, dimarts de 12-14h e-mail: silvia.delamo@urv.cat Enviar un e-mail per confirmar la cita |