2023_24
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
 Subjects
  TECHNOLOGICAL BASES OF ANIMAL PRODUCTION
IDENTIFYING DATA 2023_24
Subject (*) TECHNOLOGICAL BASES OF ANIMAL PRODUCTION Code 20244206
Study programme
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
Cycle 1st
Descriptors Credits Type Year Period Exam timetables and dates
3 Optional Third 2Q
Modality and teaching language See working groups
Prerequisites
Department Biochemistry and Biotechnology
Coordinator
LAMPREAVE FIGUERAS, MÍRIAM
E-mail miriam.lampreave@urv.cat
mariafrancesca.fort@urv.cat
Lecturers
LAMPREAVE FIGUERAS, MÍRIAM
FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA
Web
General description and relevant information
DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA:
L'objectiu de l'assignatura es aportar coneixement sobre els conceptes, procediments i sistemes utilitzats en la producció animal, pel seu consum en l'alimentació humana tant com a producte fresc com matèria primaria transformada.  S'estudiarà la nutrició, higiene i sistemes de producció animal així com les instal·lacions ramaderes, tot sota el parany del benestar animal
OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències.
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation.