2023_24
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
 Subjects
  BACHELOR'S DEGREE FINAL PROJECT
IDENTIFYING DATA 2023_24
Subject (*) BACHELOR'S DEGREE FINAL PROJECT Code 20244301
Study programme
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
Cycle 1st
Descriptors Credits Type Year Period Exam timetables and dates
9 Course project Third 2Q
Modality and teaching language See working groups
Prerequisites Per poder matricular l'assignatura de Treball de Fi de Grau, és requisit indispensable haver superat el 60% dels crèdits totals del grau. En aquest 60% han d'estar incloses totes les assignatures de 1r i l’assignatura de 2n curs 20244115 Fonaments de la Producció d’Aliments.
Department Biochemistry and Biotechnology
Mechanical Engineering
Chemical Engineering
Coordinator
BENGOA , CHRISTOPHE JOSÉ
E-mail carme.guell@urv.cat
christophe.bengoa@urv.cat
jordi.reguant@urv.cat
Lecturers
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
BENGOA , CHRISTOPHE JOSÉ
REGUANT MIRANDA, JORDI
Web https://repositori.urv.cat/estatic/TFG0011/ca_EnsPrj_Tecniques_de_Bioprocessos_Alimentaris.html
General description and relevant information

DESCRIPCIÓ GENERAL: És un exercici original que s’ha de realitzar individualment i ser presentat davant d’un tribunal universitari. Consisteix en un projecte en l’àmbit de les tecnologies de l’enginyeria de bioprocessos i aliments en el que es sintetitzen i integren les competències adquirides en els estudis

(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation.