2012_13
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES
DADES IDENTIFICATIVES 2012_13
Assignatura (*) CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES Codi 19204216
Ensenyament
Grau de Biotecnologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Primer
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
MATEO ALESANCO, ESTÍBALIZ
Adreça electrònica cristina.reguant@urv.cat
0
Professors/es
REGUANT MIRANDA, CRISTINA
CORDERO OTERO, RICARDO ROMÁN
MATEO ALESANCO, ESTÍBALIZ
Web
Descripció general i informació rellevant Estudio de control microbiológico que se realiza en los alimentos y su aplicación en las diferentes industrias biotecnológicas alimentarias. Entender como se produce la contaminación microbiana de los productos alimenticios para poder prevenirla
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent