Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS FERMENTATS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | ALIMENTS FERMENTATS | Codi | 14224213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | S'explicarà els continguts de l'assignatura, quins coneixements es pretenen que incorporin els alumnes , i la forma en que s'avaluarà. |
Sessió Magistral | Es donaran un total de 13 sessions magistrals, on s'introdueixen els diferents tipus d'aliments fermentats, els microorganismes i els processos industrials per a la seva producció, i la seva importància a la dieta. |
Seminaris | Realització per part del alumne d'un treball que consisteix en traduir un article científic del anglès a alguna de les llengües oficials de la nostra Institució, fer un resum i exposar-ho al aula |
Atenció personalitzada | Es durà a terme tots els dimarts de 15 fins 16 hs. |