2021_22
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS FERMENTATS
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries S'explicarà els continguts de l'assignatura, quins coneixements es pretenen que incorporin els alumnes , i la forma en que s'avaluarà.
NOTA PEL CURS 2021-2022: Amb un aforament actual del 70 % a tot l’aulari de la URV, és probable que el curs 2021-2022 sigui 100 % PRESENCIAL
Sessió Magistral Es donaran un total de 13 sessions magistrals, on s'introdueixen els diferents tipus d'aliments fermentats, els microorganismes i els processos industrials per a la seva producció, i la seva importància a la dieta.
NOTA PEL CURS 2021-2022: Amb un aforament actual del 70 % a tot l’aulari de la URV, és probable que el curs 2021-2022 sigui 100 % PRESENCIAL
Atenció personalitzada Els alumnes han de demanar al Coordinador de la assignatura una cita prèvia per e-mail. Adreça: albertomiguel.stchigel@urv.cat. Les tutories durant el curs 2021-2022 es faran, en principi, per via de la plataforma Microsoft Teams.
Pràctiques a laboratoris S'analitzaran microbiològicament diferents tipus d'aliments fermentats, i es faran simulacres de producció d'aliments i begudes fermentades a petita escala.
NOTA PEL CURS 2021-2022: Donat el ritme de vacunació actual, i que ha quedat demostrat que la FMCS és un espai relativament segur en quant a contagis per la Covid, es pretén començar el curs amb el 100 % de presencialitat al laboratori, motiu pel qual NO es dividiran els grups en subgrups. La assistència serà OBLIGATÒRIA.