Activitats Introductòries |
S'explicarà els continguts de l'assignatura, quins coneixements es pretenen que incorporin els alumnes , i la forma en que s'avaluarà.
NOTA PEL CURS 2021-2022: Amb un aforament actual del 70 % a tot l’aulari de la URV, és probable que el curs 2021-2022 sigui 100 % PRESENCIAL |
Sessió Magistral |
Es donaran un total de 13 sessions magistrals, on s'introdueixen els diferents tipus d'aliments fermentats, els microorganismes i els processos industrials per a la seva producció, i la seva importància a la dieta.
NOTA PEL CURS 2021-2022: Amb un aforament actual del 70 % a tot l’aulari de la URV, és probable que el curs 2021-2022 sigui 100 % PRESENCIAL |
Pràctiques a laboratoris |
S'analitzaran microbiològicament diferents tipus d'aliments fermentats, i es faran simulacres de producció d'aliments i begudes fermentades a petita escala.
NOTA PEL CURS 2021-2022: Donat el ritme de vacunació actual, i que ha quedat demostrat que la FMCS és un espai relativament segur en quant a contagis per la Covid, es pretén començar el curs amb el 100 % de presencialitat al laboratori, motiu pel qual NO es dividiran els grups en subgrups. La assistència serà OBLIGATÒRIA. |