2012_13
Guía docente 
Facultad de Química
A A 
castellano 
 
Nutrición y Metabolismo (2012)
 Asignaturas
  ALIMENTOS FUNCIONALES
   Metodologías
Metodologías
  descripción
Actividades introductorias *Material del curs disponible al Moodle a partir de l’1 de febrer fins 30 maig
*Presentació material: 8 de febrer a les 16h

Trabajos Tots els alumnes elaboren individualment un treball dins el tema 3 que s’ha de lliurar per escrit i s’avalua. El treball ha de consistir en un informe crític sobre un aliment funcional que es trobi actualment al mercat. Es pot seleccionar més d’un aliment però només un factor de risc d’una patologia concreta. Longitud màxima 10 pàgines. Termini 18 d’abril.
Presentaciones/exposiciones Presentació oral per vidoconferència, que s’avalua. La presentació ha de consistir en presentar i discutir una opinió científica d’una al·legació relativa als articles 13 o 14 i aprovada per l’EFSA. S’ha de fer per parelles d’estudiants.
Sesión magistral
Atención personalizada