2014_15
Guía docente 
Facultad de Química
A A 
castellano 
Nutrición y Metabolismo (2012)
 Asignaturas
  ALIMENTOS FUNCIONALES
   Metodologías
Metodologías
  descripción
Actividades introductorias *Material del curs disponible al Moodle a partir de l’1 de febrer fins 30 maig


Trabajos Tots els alumnes elaboren individualment un treball dins el tema 3 que s’ha de lliurar per escrit i s’avalua. El treball ha de consistir en un informe crític sobre un aliment funcional que es trobi actualment al mercat. Es pot seleccionar més d’un aliment però només un factor de risc d’una patologia concreta. Longitud màxima 10 pàgines. Termini 30 d’abril.
Presentaciones/exposiciones Presentació oral per grups (vidoconferència), que s’avalua. La presentació ha de consistir en presentar i discutir una opinió científica d’una al·legació relativa als articles 13 o 14 i aprovada per l’EFSA. S’ha de fer per parelles d’estudiants.
Sesión magistral Exposició del contingut de l’assignatura.
Atención personalizada Resolució individualitzada de dubtes i orientació