2018_19
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2018_19
Assignatura (*) CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS Codi 14224102
Ensenyament
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
5 Obligatòria Segon 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
DIANA PEREZ, MARINA
Adreça electrònica enrique.calvo@urv.cat
marina.diana@urv.cat
Professors/es
CALVO MANSO, ENRIQUE
DIANA PEREZ, MARINA
Web
Descripció general i informació rellevant Conèixer les operacions bàsiques emprades en el processament d'aliments i la seva incidència en les propietats de l'aliment. Dominar el concepte de qualitat dels aliments (nutricional, sensorial i higiènica-sanitària) i familiaritzar-se amb els índexs de qualitat de l'aliment. Comprendre els requisits d'etiquetatge dels aliments. Manejar de la legislació que s'aplica a aliments en els àmbits europeu, nacional i autonòmic Adquirir destresa en operacions bàsiques d'anàlisi d'aliments, presa de mostra i elaboració d'informes
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent