2020_21
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS Codi 14224102
Ensenyament
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
5 Obligatòria Segon 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
PORTILLO GUISADO, MARIA DEL CARMEN
Adreça electrònica carmen.portillo@urv.cat
Professors/es
PORTILLO GUISADO, MARIA DEL CARMEN
Web
Descripció general i informació rellevant
A causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 poden haver-hi canvis en la docència, avaluació i calendaris del curs 2020-21. Aquests canvis s’informaran a l’espai Moodle de cada assignatura.

En aquesta assignatura, la docència de teoria i problemes serà mixta (presencial i a distància, simultàniament) amb horari programat, és a dir, els estudiants es dividiran en dos grups: un grup seguirà la classe a l’aula (presencial) alhora que l’altre grup segueix la classe a distància (online). Els dos grups alternaran els modes presencial i online en dies establerts. El treball de laboratori serà presencial amb horari programat tenint en compte les limitacions sobrevingudes per la Covid-19. Dominar el concepte de qualitat dels aliments (nutricional, sensorial i higiènica-sanitària) i familiaritzar-se amb els índexs de qualitat de l'aliment. Comprendre els requisits d'etiquetatge dels aliments. Manejar de la legislació que s'aplica a aliments en els àmbits europeu, nacional i autonòmic Adquirir destresa en operacions bàsiques d'anàlisi d'aliments, presa de mostra i elaboració d'informes

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent