A causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 poden haver-hi canvis en la docència, avaluació i calendaris del curs 2020-21. Aquests canvis s’informaran a l’espai Moodle de cada assignatura.
En aquesta assignatura, la docència de teoria i problemes serà mixta (presencial i a distància, simultàniament) amb horari programat, és a dir, els estudiants es dividiran en dos grups: un grup seguirà la classe a l’aula (presencial) alhora que l’altre grup segueix la classe a distància (online). Els dos grups alternaran els modes presencial i online en dies establerts. El treball de laboratori serà presencial amb horari programat tenint en compte les limitacions sobrevingudes per la Covid-19.
Dominar el concepte de qualitat dels aliments (nutricional, sensorial i higiènica-sanitària) i familiaritzar-se amb els índexs de qualitat de l'aliment.
Comprendre els requisits d'etiquetatge dels aliments.
Manejar de la legislació que s'aplica a aliments en els àmbits europeu, nacional i autonòmic
Adquirir destresa en operacions bàsiques d'anàlisi d'aliments, presa de mostra i elaboració d'informes |