"Tot i haver-se allargat el període excepcional per al sistema universitari català fins a la finalització del curs acadèmic 2021-22, la docència serà tan presencial com sigui possible d’acord amb el que estableixin les autoritats sanitàries. En el cas que l’evolució de la situació sanitària requereixi reduir la presencialitat o permeti incrementar-la, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació a les directrius que estableixin els organismes pertinents i s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura." Gràcies a la assignatura, s'aconseguirà dominar el concepte de qualitat dels aliments (nutricional, sensorial i higiènica-sanitària) i familiaritzar-se amb els índexs de qualitat de l'aliment.
Comprendre els requisits d'etiquetatge dels aliments.
Manejar la legislació que s'aplica als aliments en els àmbits europeu, nacional i autonòmic. Adquirir destresa en operacions bàsiques d'anàlisi d'aliments, presa de mostra i elaboració d'informes. |