2016_17
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2016_17
Assignatura (*) SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS Codi 14224116
Ensenyament
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Tercer AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Ciències Mèdiques Bàsiques
Coordinador/a
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
Adreça electrònica jose.cano@urv.cat
albertomiguel.stchigel@urv.cat
kendracatalina.rodriguez@urv.cat
dania.garcias@urv.cat
javier.capilla@urv.cat
marcelaisabel.guevara@urv.cat
patricia.navarro@urv.cat
ana.fernandez@urv.cat
alba.perez@urv.cat
Professors/es
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL
RODRÍGUEZ MOREJON, KENDRA CATALINA
GARCÍA SÁNCHEZ, DANIA
CAPILLA LUQUE, JAVIER
GUEVARA SUÁREZ, MARCELA ISABEL
NAVARRO RODRÍGUEZ, PATRICIA
FERNÁNDEZ BRAVO, ANA
PÉREZ CANTERO, ALBA
Web
Descripció general i informació rellevant
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent