2017_18
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2017_18
Assignatura (*) SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS Codi 14224116
Ensenyament
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Tercer AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Ciències Mèdiques Bàsiques
Coordinador/a
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
Adreça electrònica isabel.pujol@urv.cat
jose.cano@urv.cat
dania.garcias@urv.cat
javier.capilla@urv.cat
marta.sanchis@urv.cat
patricia.navarro@urv.cat
alba.perez@urv.cat
eduardojose.decarvalho@urv.cat
Professors/es
PUJOL BAJADOR, ISABEL
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
GARCÍA SÁNCHEZ, DANIA
CAPILLA LUQUE, JAVIER
SANCHIS TALÓN, MARTA
NAVARRO RODRÍGUEZ, PATRICIA
PÉREZ CANTERO, ALBA
DE CARVALHO REIS, EDUARDO JOSÉ
Web
Descripció general i informació rellevant
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent