2020_21
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS Codi 14224116
Ensenyament
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Tercer AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Ciències Mèdiques Bàsiques
Coordinador/a
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
Adreça electrònica jose.cano@urv.cat
albertomiguel.stchigel@urv.cat
josefa.girona@urv.cat
javier.capilla@urv.cat
ana.fernandez@urv.cat
viridiana.magana@urv.cat
angiepaola.sastoque@urv.cat
oscar.villuendas@urv.cat
Professors/es
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL
GIRONA TELL, JOSEFA
CAPILLA LUQUE, JAVIER
FERNÁNDEZ BRAVO, ANA
MAGAÑA DUENAS, VIRIDIANA
SASTOQUE MARTÍNEZ, ANGIE PAOLA
VILLUENDAS VÁZQUEZ, OSCAR
Web
Descripció general i informació rellevant A causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 poden haver-hi canvis en la docència, avaluació i calendaris del curs 2020-21. Aquests canvis s’informaran a l’espai Moodle de cada assignatura.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent