Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS | Codi | 14224116 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
6 | Obligatòria | Tercer | AN |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Ciències Mèdiques Bàsiques |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | jose.cano@urv.cat albertomiguel.stchigel@urv.cat josefa.girona@urv.cat javier.capilla@urv.cat ana.fernandez@urv.cat viridiana.magana@urv.cat angiepaola.sastoque@urv.cat oscar.villuendas@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | A causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 poden haver-hi canvis en la docència, avaluació i calendaris del curs 2020-21. Aquests canvis s’informaran a l’espai Moodle de cada assignatura. | |||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |