2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2023_24
Assignatura (*) SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS Codi 14224116
Ensenyament
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Tercer AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Ciències Mèdiques Bàsiques
Coordinador/a
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
Adreça electrònica isabel.pujol@urv.cat
jose.cano@urv.cat
albertomiguel.stchigel@urv.cat
josefa.girona@urv.cat
dania.garcias@urv.cat
javier.capilla@urv.cat
ana.fernandez@urv.cat
goretti.virgili@urv.cat
Professors/es
PUJOL BAJADOR, ISABEL
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL
GIRONA TELL, JOSEFA
GARCÍA SÁNCHEZ, DANIA
CAPILLA LUQUE, JAVIER
FERNÁNDEZ BRAVO, ANA
VIRGILI LÓPEZ, MARIA GORETTI
Web
Descripció general i informació rellevant

En el cas que l’evolució de la situació sanitària ho requereixi, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació a les directrius que estableixin els organismes pertinents i s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent