2020_21
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA Codi 14224118
Ensenyament
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Quart 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Ciències Mèdiques Bàsiques
Medicina i Cirurgia
Coordinador/a
PEDRET FIGUEROLA, ANNA
Adreça electrònica rosa.sola@urv.cat
anna.pedret@urv.cat
gemma.perello@urv.cat
lorena.calderon@urv.cat
judit.companys@urv.cat
marta.herrero@urv.cat
Professors/es
SOLÀ ALBERICH, ROSA MARIA
PEDRET FIGUEROLA, ANNA
PERELLÓ BERENGUER, GEMMA
CALDERON PÉREZ, LORENA
COMPANYS ALEMANY, JUDIT
HERRERO CASADO, MARTA
Web
Descripció general i informació rellevant
A causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 poden haver-hi canvis en la docència, avaluació i calendaris del curs 2020-21. Aquests canvis s’informaran a l’espai Moodle de cada assignatura.

L’assignatura tracta d’establir les bases que configuren el sistema de qualitat i seguretat alimentària des del consumidor a l’elaboració del producte, així com la legislació que li afecta i les bases científiques.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent