2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA
DADES IDENTIFICATIVES 2023_24
Assignatura (*) QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA Codi 14224118
Ensenyament
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Quart 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Ciències Mèdiques Bàsiques
Medicina i Cirurgia
Coordinador/a
CALDERON PÉREZ, LORENA
Adreça electrònica lorena.calderon@urv.cat
elena.sanchez@urv.cat
david.mateo@urv.cat
mariadelaserra.besora@urv.cat
claudia.jimenez@urv.cat
nieves.gonzalez@urv.cat
Professors/es
CALDERON PÉREZ, LORENA
SÁNCHEZ RESINO, ELENA
MATEO GARCÍA, DAVID
BESORA MORENO, MARIA DE LA SERRA
JIMÉNEZ TEN HOEVEL, CLAUDIA
GONZALEZ PARADELL, NIEVES
Web
Descripció general i informació rellevant

En el cas que l’evolució de la situació sanitària ho requereixi, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació a les directrius que estableixin els organismes pertinents i s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura.

L’assignatura tracta d’establir les bases que configuren el sistema de qualitat i seguretat alimentària des del consumidor a l’elaboració del producte, així com la legislació que li afecta i les bases científiques.

L'assignatura s'imparteix i s'avalua en català. Es pot donar informació de treball en anglès.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent