2019_20
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  TOXICOLOGIA ALIMENTÀRIA
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A15 Conèixer quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actua en l'organisme humà
Adquirir els criteris necessaris per poder avaluar els possibles riscos per la salut del consumidor a causa de la ingesta de tòxics a través de la dieta
Adequar les recomanacions dietètiques per als consumidors tenint en compte la presència dels diferents tòxics en els aliments
 A26 Conèixer quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actua en l'organisme humà
Adquirir els criteris necessaris per poder avaluar els possibles riscos per la salut del consumidor a causa de la ingesta de tòxics a través de la dieta
Adequar les recomanacions dietètiques per als consumidors tenint en compte la presència dels diferents tòxics en els aliments
 A27 Conèixer quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actua en l'organisme humà
Adquirir els criteris necessaris per poder avaluar els possibles riscos per la salut del consumidor a causa de la ingesta de tòxics a través de la dieta
Adequar les recomanacions dietètiques per als consumidors tenint en compte la presència dels diferents tòxics en els aliments
 A37 Conèixer quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actua en l'organisme humà
Adequar les recomanacions dietètiques per als consumidors tenint en compte la presència dels diferents tòxics en els aliments
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B1 Incorporar els aprenentatges proposats pels experts i mostrar una actitud activa per la seva assimilació
Comprendre i qüestionar els models teòrics d’una disciplina i indagar en noves àrees de coneixement
Integrar diverses teories o models fent una síntesis personal i creativa adaptada a les pròpies necessitats professionals
 B2 Identificar i analitzar un problema per a generar alternatives de solució, aplicant els mètodes apresos
Utilitzar la seva experiència i criteri per analitzar les causes d’ un problema i construir una solució més eficient i eficaç
 B7 Expressar les pròpies idees de forma estructurada i intel·ligible, intervenint amb rellevància i oportunitat tant en situacions d’ intercanvi, com en més formals i estructurades
Prendre la paraula amb grup amb facilitat, transmetre convicció i seguretat i adaptar el discurs a les exigències formals requerides
Utilitzar els principis gnerals de la bona comunicació (pròpies i del entrevistat
Adaptar el seu missatge i els medis emprats a les característiques de la situació i a l’audiència
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C2 Utilitza programari per a comunicació off-line: editors de textos, fulles de càlcul i presentacions digitals
Utilitza programari per a comunicació on-line: eines interactives (web, moodle, blocs..), correu electrònic, fòrums, xat, vídeo-conferències, eines de treball col·laboratiu...
 C3 Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient
Avalua críticament la informació i les seves fonts i la incorpora a la pròpia base de coneixements i al seu sistema de valors