2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  CARTOGRAFIA I TOPOGRAFIA
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) CARTOGRAFIA I TOPOGRAFIA Codi 20234102
Ensenyament
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Quart 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Mecànica
Coordinador/a
LÓPEZ SOLER, JOSE LUIS
Adreça electrònica joseluis.lopezs@urv.cat
Professors/es
LÓPEZ SOLER, JOSE LUIS
Web
Descripció general i informació rellevant
Cal tenir en compte que en el curs 2020-2021 és possible que les assignatures s'hagin d'impartir en modalitat virtual o semipresencial. Segons evolucioni la situació, es podrà implantar una modalitat de docència híbrida, que implica una presencialitat adaptada amb preferència per les sessions de resolució de problemes i laboratoris CAD. És probable que les classes magistrals de teoria restin totes penjades al Moodle i que es valori la possibilitat de la presencialitat de l'alumne per fer classes de problemes i laboratoris de CAD on es puguin resoldre qüestions, dubtes i/o realitzar lliuraments de pràctiques.

El sistema d’avaluació en aquest període excepcional és el que s’explica a l’apartat “Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria” sota el títol ADAPTACIÓ DE L’AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21


DESCRIPCIÓ GENERAL: Aquesta assignatura servirà per confeccionar plànols topogràfics i editar tot tipus de cartografia oficial.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent