2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  PROTECCIÓ DE CULTIUS
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) PROTECCIÓ DE CULTIUS Codi 20234109
Ensenyament
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Quart 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
MATEOS FERNÁNDEZ, MARIA ASSUMPTA
Adreça electrònica mariaassumpta.mateos@urv.cat
mireia.giralt@urv.cat
Professors/es
MATEOS FERNÁNDEZ, MARIA ASSUMPTA
GIRALT ESTEVE, MIREIA
Web
Descripció general i informació rellevant

En aquesta assignatura els continguts es proporcionaran via Moodle (transparències, vídeos i manuals resum). Les classes de teoria i les classes de problemes seran presencials.

El sistema d’avaluació en aquest període excepcional és el que s’explica a l’apartat “Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria” sota el títol ADAPTACIÓ DE L’AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21

DESCRIPCIÓ GENERAL: Conèixer els principals tipus d'organismes que causen les plagues i malalties dels cultius. Comprendre el concepte de mala herba. Analitzar i valorar els diferents mètodes de protecció dels cultius i els productes fitosanitaris emprats.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent