Grado en Enología (2014) |
Asignaturas |
ELABORACIÓN DE CERVEZA |
Metodologías |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2023_24 |
Asignatura | ELABORACIÓN DE CERVEZA | Código | 19224230 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
3 | Optativa | Cuarto | 2Q |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | |
Actividades introductorias | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels estudiants i presentació de l’assignatura. |
Sesión magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura. |
Prácticas de elaboración de vino, cerveza y cava | Aplicar, a nivell pràctic, la teoria sobre el procediment i l’elaboració de cervesa. |
Atención personalizada | Temps que el professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als estudiants. |