2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  CARACTERÍSTIQUES DE LES VARIETATS DESTINADES A LA PRODUC. D'ESCUMOSOS. APTITUDS AGRON. I ENOL.
DADES IDENTIFICATIVES 2014_15
Assignatura (*) CARACTERÍSTIQUES DE LES VARIETATS DESTINADES A LA PRODUC. D'ESCUMOSOS. APTITUDS AGRON. I ENOL. Codi 19625213
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
MATEOS FERNÁNDEZ, MARIA ASSUMPTA
Adreça electrònica mariaassumpta.mateos@urv.cat
Professors/es
MATEOS FERNÁNDEZ, MARIA ASSUMPTA
Web
Descripció general i informació rellevant L'assignatura pretén apropar els alumnes a la identificació de les diferents varietats de Vitis; i caracteritzar cadascuna d'elles en els diferents vins escumosos produïts arreu del món
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent