2023_24
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
 Subjects
  FUNDAMENTALS OF FOOD PRODUCTION
IDENTIFYING DATA 2023_24
Subject (*) FUNDAMENTALS OF FOOD PRODUCTION Code 20244115
Study programme
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
Cycle 1st
Descriptors Credits Type Year Period Exam timetables and dates
9 Compulsory Second AN
Modality and teaching language See working groups
Prerequisites
Department Biochemistry and Biotechnology
Basic Medical Sciences
Electronic, Electric and Automatic Engineering
Mechanical Engineering
Chemical Engineering
Business Management
Analytical Chemistry and Organic Chemistry
Coordinator
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
E-mail montse.ferrando@urv.cat
jordi.pallares@urv.cat
montserrat.mestres@urv.cat
jose.cano@urv.cat
anton.vernet@urv.cat
mahmoud.bourouis@urv.cat
teresalucia.hechavarria@urv.cat
silvia.delamo@urv.cat
marta.sanchis@urv.cat
madushikakenushi.ranasinghe@urv.cat
Lecturers
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
PALLARÉS CURTO, JORGE MARÍA
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
VERNET PEÑA, ANTONIO
BOUROUIS CHEBATA, MAHMOUD
HECHAVARRIA GOLA, TERESA LUCIA
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
SANCHIS TALÓN, MARTA
RANASINGHE , MADUSHIKA KESHANI
Web
General description and relevant information

DESCRIPCIÓ GENERAL: L'alumnat desenvoluparà competències sobre aspectes enginyerils de la conservació d'aliments per fred i calor. Seguiran la metodologia docent d'avantprojecte integrat, a través del qual portaran a terme un projecte tècnic d’una línia de producció d'aliments i, simultàniament, treballaran competències socials com ara el treball en equip, el lideratge, i la iniciativa, entre d’altres.

OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències.
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation.