2023_24
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
 Subjects
  FUNDAMENTOS DE MICROBIOLOGÍA DE ALIMENTOS
IDENTIFYING DATA 2023_24
Subject (*) FUNDAMENTOS DE MICROBIOLOGÍA DE ALIMENTOS Code 20244123
Study programme
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
Cycle 1st
Descriptors Credits Type Year Period Exam timetables and dates
6 Compulsory Second 2Q
Modality and teaching language See working groups
Prerequisites
Department Basic Medical Sciences
Coordinator
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
E-mail jose.cano@urv.cat
albertomiguel.stchigel@urv.cat
javier.capilla@urv.cat
oscar.villuendas@urv.cat
goretti.virgili@urv.cat
Lecturers
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL
CAPILLA LUQUE, JAVIER
VILLUENDAS VÁZQUEZ, OSCAR
VIRGILI LÓPEZ, MARIA GORETTI
Web
General description and relevant information

DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA

Donar a conèixer diferents aspectes relacionats amb el mon dels microorganismes als aliments: quina es la microbiota normal dels aliments, quines tècniques de conservació es poden aplicar per a la seva preservació, les necessitats nutricionals i les capacitats metabòliques dels microorganismes, quins tipus de alteració produeixen en els aliments, quines son les tècniques microbiològiques emprades al laboratori per el seu enriquiment, aïllament e identificació, i quantificació dels microorganismes, quines son las malalties relacionats amb la presència dels microorganismes en els aliments, quina estructura i mecanisme de accions tenen les toxines microbianes.

(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation.